Collega,s gezocht bel voor een afspraak 06-83655561 of stuur een mail naar: info@laaithaimassage.nl

Maandag tot en met zaterdag van 10:30 tot 21:00 uur

Zondag van 12:00 tot 20:00 uur

 

U mag altijd vrijblijvend binnenlopen voor informatie of voor een massage.

 

Gratis koffie, thee of frisdrank bij al onze massages.

 

Maakt u liever een afspraak dan kunt u bellen naar: 06-83655561

Aromatherapie Massage

Een aroma therapie massage is een massagesoort waarbij gebruik gemaakt wordt van een neutrale massageolie met vitamine E waaraan 100% natuurzuivere etherische oliën worden toegevoegd.
In onze salon gebruiken we verschillende mengsels die afgestemd worden op ieder individu afzonderlijk. Wij gebruiken de originele etherische oliën. Dit zijn vluchtige oliën die door de slijmvliezen van de neus of via de huid opgenomen worden zodat zij hun heilzame werking kunnen doen.
Deze massagetherapie is geschikt voor mensen die klachten hebben zoals vermoeidheid, lusteloosheid, depressiviteit, hoofd – nek of rugpijn en algemene stresklachten.
De aroma therapie is niet te vergelijken met een traditionele thaise massage. De aanraking is veel lichter. Er klinkt op de achtergrond een rustig thais muziekje en er hangt een heerlijk geurtje in de behandelkamer om u heerlijk te laten ontspannen. Aroma therapie massage dient ervoor om de ademhaling, lichaam en geest tot rust te brengen zodat men weer in balans komt.
Het is goed om na deze massage veel water te drinken.
aroma